Dezvăluirea numelui șefului CIA. Casa Albă schimbă procedurile

86
Dezvăluirea numelui șefului CIA. Casa Albă schimbă procedurile - usaflagfullhdwallpaper13920400-1402567735.jpg

Articole recomandate

Casa Albă a anunțat că a schimbat procedurile pentru călătoriile în străinătate ale președintelui Barack Obama pentru a evita orice divulgare din inadvertență către presă, cum a fost cea care a dus la dezvăluirea numelui șefului CIA la Kabul în mai, relatează AFP.

Identitatea responsabilului CIA, care trebuia să fie secretă, figura pe o listă transmisă de către executiv jurnaliștilor care-l însoțeau pe Obama în cursul vizitei sale fulger la baza de la Bagram, nu departe de Kabul, pe 25 mai.

Înainte ca președintele american să sosească în Afganistan, un membru al echipei sale apropiate va vedea dinainte persoanele cu care Obama trebuie să se întâlnească și ele vor putea spune dacă doresc ca numele lor să fie făcut public, a explicat un purtător de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

Echipa de presă a președintelui va prezenta și ea numele jurnaliștilor echipei de securitate națională a președintelui, a adăugat el.

În fine, persoanele de la Casa Albă responsabile cu problemele de comunicare și călătorii vor avea o pregătire suplimentară în legătură cu modul de a trata informațiile ce țin de securitatea națională, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.314 secunde