Dezvăluiri bombă în Coreea de Nord

1599
Dezvăluiri bombă în Coreea de Nord - coreea-1337007220.jpg

Articole recomandate

O serie de documente descoperite la Tokyo arată că bunicul pe linie maternă al lui Kim Jong-un a lucrat pentru armata japoneză, pistă ce pare să indice că liderul nord-coreean este, practic, descendentul unui "trădător", notează ABC News Australia.

Activistul pentru drepturile omului Ken Kato spune că bunicul lui Kim Jong-un, Ko Gyon-tek, făcea uniforme pentru armata japoneză la o fabrică din Hirota. Potrivit legii din Coreea de Nord, bunicul actualului lider de la Phenian a fost, prin urmare, un colaborator, membru al unei clase ostile, cea mai joasă clasă. Dacă se confirmă că sunt adevărate, dezvăluirile îl pun într-o situație delicată pe Kim Jong-un. Zeci de mii de oameni au fost trimiși în gulag pentru crimele săvârșite de descen-denții lor. Mulți dintre ei au murit în taberele de muncă.

Bunicul lui Kim Jong-un nu a suferit pentru că a avut un atu. Este vorba despre fiica sa, Ko Young-hee, care s-a căsătorit cu Kim Jong-il, împreună cu care a avut trei copii. Unul dintre ei: actualul lider nord-coreean Kim Jong-un.

Activistul pentru drepturile omului Ken Kato vine acum să îi reamintească lui Kom Jong-un că este parte a clasei ostile nord coreene. "Prin urmare, ar trebui să desființeze imediat taberele de muncă și să își elibereze tovarășii", a declarat Kato pentru ABC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde