În stațiunea Venus

Distracția din cluburi s-a mutat pe plajă

1816

Articole de la același autor

La Venus, distracția din cluburi și discoteci s-a mutat pe plajă, iar turiștii petrec de mama focului în miezul zilei.
Părinți, copii, bunici, tineri - toată lumea a venit la mare. Plaja din Venus e plină de turiști. Nisipul e fin, apa este curată, iar lumea se distrează.
"Să vedem cine știe să danseze pe această melodie. Haideți cu toții. Distracția e în toi, aici, la Venus" – se aude prin stația de transmisie amplasată pe plajă. Imediat, zeci de persoane încep să danseze. Alții, mai timizi, stau și privesc. În fiecare zi, DJ-ii de pe "Plaja lui Kenny" invită turiștii la dans. Cei mai încântați de această distracție sunt copiii. Pe lângă ei - părinții. "Am dansat Meniaito până acum cu mami. Îmi place mult aici. N-aș mai vrea să plec de la mare", ne spune o fetiță de opt ani, din Cluj - Napoca.

Gheorghe Gheorghiu stă toată vara pe litoral
Toate acțiunile sunt organizate de Fundația Culturală "Gheorghe Gheorghiu". De altfel, pe plajă l-am întâlnit pe cunoscutul interpret de muzică ușoară. Ne-a povestit că, de 11 ani, fiecare vară și-o petrece la Venus: "Îmi place foarte mult această stațiune. Venim de 11 ani aici cu fundația culturală, organizăm concursuri, jocuri pe plajă".
Întrebat de ce alege Venus și nu Mamaia, Gheorghe Gheorghiu a replicat: "Aici vin oameni mai normali. În Mamaia sunt mai mult fițe - amante părăsite, neveste trimise la mare cu bodyguarzii. Pe mine nu mă interesează lucrurile astea. Aici e cea mai frumoasă plajă și e un pic mai «umană». Sunt oameni mai simpli, mai drăguți, fără multe figuri în cap".
Gheorghe Gheorghiu cântă în fiecare seară la două terase din Neptun și Saturn. Săptămâna trecută, a avut trei spectacole în Saturn, Neptun și Eforie Nord. Luni seara, a cântat în Mamaia, alături de Mirabela Dauer, trupa Autentic și Trei Sud-Est.
"Publicul este extraordinar. Am avut săptămâna trecută trei spectacole și au fost grădinile de vară pline. Poate și pentru că au fost primele spectacole. Mie mi-ar plăcea ca spectacolele să nu mai fie pestrițe - adică să nu mai combinăm manele cu muzică ușoară, cu tot felul de genuri", ne-a mărturisit Gheorghe Gheorghiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9944 secunde