Dmitri Muratov și-a vândut premiul Nobel pentru pace cu peste 103 milioane dolari. Motivul, emoţionant

181
Dmitri Muratov și-a vândut premiul Nobel pentru pace cu peste 103 milioane dolari. Motivul, emoţionant - 646x404-1655794182.jpg

Articole de la același autor

Laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Dmitri Muratov, editorul ziarului independent de investigaţii Novaia Gazeta, şi-a licitat luni seară medalia pentru 103,5 milioane de dolari în beneficiul copiilor ucraineni strămutaţi din cauza războiului, transmite AFP.

Veniturile din vânzarea care a avut loc la New York, câştigată de un ofertant telefonic anonim, vor fi donate programului UNICEF pentru copiii ucraineni strămutaţi în urma războiului, potrivit Heritage Auctions, care se ocupă de vânzare.


Dmitri Muratov a câştigat prestigiosul premiu în 2021 împreună de jurnalista filipineză Maria Ressa „pentru eforturile lor de a menţine libertatea de exprimare”, notează Agerpres.

Ziarul Novaia Gazeta a anunţat la sfârşitul lunii martie că îşi suspendă apariţia online şi tipărită până la încheierea "intervenţiei" din Ucraina, în contextul înăspririi politicii Kremlinului faţă de vocile critice faţă de regim.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde