Dodon: E interesant cum țări mari ca Marea Britanie pleacă din UE, iar Moldova cu mari probleme se grăbește să intre

251
Dodon: E interesant cum țări mari ca Marea Britanie pleacă din UE, iar Moldova cu mari probleme se grăbește să intre - perchezitiilaconstanta-1656072471.jpg

Articole de la același autor

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce astăzi, Parlamentul European a votat pentru statutul de candidat la aderare pentru R. Moldova și Ucraina, scrie stiripesurse.ro

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon, a declarat că nu crede că R. Moldova va deveni membră a UE în viitorul apropiat, transmite Știri.md.

"Eu cred că cei de la guvernare își pregătesc deja discursurile despre ziua istorică în legătură cu obținerea statutului de țară candidată la UE. Dar noi avut deja astfel de „zile istorice” în 2014, când a fost semnat Acordul de Asociere și s-a finalizat cu nimic pentru R. Moldova.", a comentat Igor Dodon.

Totodată, ex-șeful statului a menționat că Uniunea Europeană ar putea să nu fie în 5-10 ani.

"Eu nu cred că R. Moldova va deveni membră a UE în timpul apropiat. Posibil și nici Uniunea Europeană să nu fie în 5-10 ani. Voi vedeți ce se întâmplă în UE, de exemplu astăzi guvernul pro-european al Bulgariei a fost demis. Eu cred că crizele politice se vor adânci în această țară. Vor cădea mai multe guverne în timpul apropiat.

Când așa țări importante și puternice precum Marea Britanie părăsesc UE, iar Moldova, cu problemele ei nerezolvate, inclusiv cele teritoriale, se grăbește, cred că acest lucru nu este corect", a mai declarat Dodon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5334 secunde