Doi băieței, în comă alcoolică, după ce a participat la un festival al berii

735
Doi băieței, în comă alcoolică, după ce a participat la un festival al berii - comaalcoolica73270300-1313998264.jpg

Un copil de 11 ani și un altul de 12 ani au ajuns la spital în comă alcoolică după ce au participat la Festivalul Cerii din Târgu Jiu. Ambii au primit îngrijiri medicale și sunt în afara pericolului. Comisarii de la Protecția Consumatorului au început un control la Festivalul Berii după ce au aflat de incidente.

Copilul de 11 ani este în grija bunicii de când era un bebeluș, atunci când a rămas fără părinți. "A venit mort de beat acasă. Nu știe cine i-a dat de băut. Și-au bătut copiii joc de el. Am anunțat salvarea. A venit și poliția. Mascații ăia negri au zis că de ce n-am grijă de el", a spus bunica, potrivit Realitatea.net.

"Băiatul a fost adus în stare avansată de ebrietate, dar după perfuzare a început să-și revină", a declarat medicul UPU de la Spitalul Județean Târgu Jiu, Liliana Crăciun.

Un alt copil, de 12 ani, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a participat la același festival. "A spus că a băut un pahar de bere cu niște fete. Are deja 12 ani, vor și ei să se ducă să se distreze", a spus o rudă a băiatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5219 secunde