Doi bărbați au fost acuzați în legătură cu moartea celor 51 de migranți găsiți într-un camion din Texas

54
Doi bărbați au fost acuzați în legătură cu moartea celor 51 de migranți găsiți într-un camion din Texas - barbatitexas-1656506263.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost acuzați în legătură cu moartea a 51 de migranți care au fost găsiți într-un camion în San Antonio, scrie CNN.

Juan Claudio D'Luna-Mendez și Juan Francisco D'Luna-Bilbao au fost acuzați pentru deținerea ilegală de arme, acuzația fiind făcută în aceeași zi în care au fost găsiți migranții.

Cei doi bărbați sunt cetățeni mexicani care locuiesc ilegal în SUA.

Ei fost găsiți după ce anchetatorii au ajuns la locul tragediei din San Antonio. Anchetatorii au verificat plăcuța de înmatriculare a camionului și au aflat adresa la care era vehiculul înregistrat. Polițiștii din San Antonio au supravegheat imobilul respectiv și au observat un bărbat care pleca la volanul unui Ford F-250. El a fost identificat ca fiind D'Luna-Bilbao. Bărbatul avea în mașină o armă de foc, potrivit acuzațiilor.

Tot la aceeași adresă, anchetatorii l-au identificat și pe D'Luna-Mendez.

Cei doi bărbați au fost puși sub acuzare în legătură cu ancheta deschisă pentru moartea celor 51 de migranți. Primele informații arătau că era vorba despre imigranți care au intrat ilegal în Statele Unite, din Mexic. Cadavrele au fost găsite atât înăuntrul, cât și în jurul unui camion abandonat la periferia orașului San Antonio.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4324 secunde