Doi dascăli din Suceava, arestați după ce au agresat sexual copii de la 3 până la 14 ani

162
Doi dascăli din Suceava, arestați după ce au agresat sexual copii de la 3 până la 14 ani - agresiune-1642330275.jpg

Articole de la același autor

Fapte revoltătoare ale unor cadre didactice au fost descoperite de polițiștii suceveni. O educatoare și un profesor, amândoi având peste 50 de ani, au fost arestați pentru agresiune sexuale asupra unor minori. Victimele sunt patru fetițe și au 3, 7 și 14 ani.


Potrivit Realitatea.net Poliţia Română a anunţat, sâmbătă, continuarea cercetărilor în două dosare distincte de agresiune sexuală petrecute în judeţul Suceava. Un profesor și o educatoare au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în urma abuzurilor sexuale greu de descris la care au supus 4 fete.

Într-un dosar este implicată o educatoare de la o grădiniță din Bosanci, care a fost reținută pe 14 ianuarie. Dosarul penal a fost deschis în urmă cu mai bine de o lună, pe 7 decembrie. Educatoarea a reclamat atunci că i-a fost incendiată mașina. După ce autorul a fost identificat s-a descoperit că este tatăl unor fetițe din clasa educatoarei și că a vrut să se răzbune și să-i dea o lecție. Bărbatul a acuzat-o că i-a agresat sexual fetele la grădiniță. Detalii șocante despre ce le-a făcut fetițelor au ieșit la iveală. S-au făcut percheziţii la grădiniţă şi la locuinţa femeii și totul s-a confirmat. S-a ajuns la concluzia că este vorba și de o a treia fetiță agresată, de 7 ani. Victimele ar fi fost supuse acestor agresiuni de mai multe ori. Educatoarea a fost reținută pe 17 decembrie pentru 24 de ore, apoi a fost arestată preventiv pentri 30 de zile. Acuzațiile sunt de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Decizia nu este însă definitivă, potrivit Monitorul de Suceava.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4757 secunde