Doi morţi şi clădiri distruse în urma unor bombardamente asupra oraşului Zaporojie

80
Doi morţi şi clădiri distruse în urma unor bombardamente asupra oraşului Zaporojie - bombardamente-1665063233.jpg

Articole de la același autor

Bombardamentele forţelor ruse au dus la moartea a cel puţin două persoane în cursul nopţii de miercuri spre joi în oraşul Zaporojie din Ucraina şi au avariat sau distrus mai multe clădiri rezidenţiale şi au cauzat incendii masive, a declarat joi dimineaţă guvernatorul regional Oleksandr Staruh, potrivit Reuters.

O femeie a murit în bombardament, iar o alta în drum spre spital, forţele ruse lansând şapte atacuri, a scris Staruh pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„Cel puţin cinci persoane sunt sub dărâmături”, a spus el.

„Multe persoane au fost salvate. Printre ele, o fetiţă de trei ani, care acum este sub îngrijire. Operaţiunea de salvare continuă”, a adăugat oficialul ucrainean.

Zaporojie este una dintre cele patru regiuni anexate de Rusia. Anexarea a fost condamnată de aliaţii Ucrainei, iar Kievul spune că nu va accepta niciodată capturarea ilegală a unor teritorii ale sale prin forţă.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat statului rus să preia controlul asupra centralei nucleare din Zaporojie, cea mai mare din Europa şi administrată în continuare de ingineri ucraineni, deşi a fost capturată de forţele ruse din primele momente ale războiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6282 secunde