Doliu în lumea afacerilor din România! Fost candidat la primărie și un impozant membru al clubului Rotary a murit

3104
Doliu în lumea afacerilor din România! Fost candidat la primărie și un impozant membru al clubului Rotary a murit - corneljurca-1701707758.jpg
Veste cutremurătoare, la Timișoara. Omul de afaceri Cornel Jurca, fondatorul companiei Blitz, a trecut la cele veșnice. În urmă cu doar câteva luni, se aniversau 32 de ani de activ-itate neîntreruptă a uneia dintre cele mai cunoscute firme din Timișoara.


“Omul de afaceri timișorean Cornel Jurca a știut dintotdeauna că șoferia și mașinile vor face parte din viața lui. În 32 de ani, Blitz a ”pus volanul” în mâna a zeci de mii de șoferi, amatori și profesioniști.


Cornel Jurca, cel care a pus piatra de temelie, a arătat că munca, respectul pentru oameni și valori sunt pilonii pe care se clădește succesul.


Cornel Jurca s-a implicat în viața comunității din postura de membru al Clubului Rotary Ripensis Timișoara al cărui președinte a fost în perioada 2012 – 2013.


Prin Fundația Blitz a ajutat sute de copii și familii nevoiașe din mediul rural și zone izolate. De asemenea, s-a implicat în organizarea și sponsorizarea diferitelor etape de raliu, or-ganizând zece ediții a Raliului Banatului.


Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2522 secunde