Doliu în televiziune. Un cunoscut jurnalist și-a pierdut viața într-un accident rutier

299
1
Doliu în televiziune. Un cunoscut jurnalist și-a pierdut viața într-un accident rutier - candela1363507765-1461049397.jpg

Articole recomandate

Rețeaua NBC a anunțat că unul dintre membrii seniori ai echipei sale, reporterul Allen Adonis, și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

Allen Adonis avea 44 de ani, iar accidentul s-a produs chiar lângă sediul NBC din Namibia, în timp ce jurnalistul se deplasa către locul de muncă.

Mașina pe care o conducea, un Volkswagen Golf, a intrat în coliziune frontală cu un camion, după ce nu s-a asigurat la efectuarea unei depășiri. Accidentul a avut loc la ora locală 05.30 (ora 03.30 ora României).

Allen Adonis era căsătorit și avea doi gemeni de 13 ani.

Comentează știrea

Valentina
21 aprilie 2016
colaborare

Castiguri online! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6148 secunde