Donald Trump a refuzat să afirme că nu va lansa niciodată bombe nucleare asupra Europei

286
3
Donald Trump a refuzat să afirme că nu va lansa niciodată bombe nucleare asupra Europei - donaldtrump-1459440075.jpg

Articole recomandate

Donald Trump a avut o nouă reacție controversată. Acesta a refuzat să afirme că nu va lansa niciodată o bombă nucleară asupra Europei, susținând că "nu vrea să excludă nicio posibilitate".


Într-un interviu pentru MSNBC, candidatul pentru nominalizarea republicana în cursa pentru Casa Albă s-a întrebat ce rost mai are ca americanii să producă arme nucleare dacă nu le folosesc.


"În primul rând, nu vrei să spui că excluzi orice posibilitate pentru că ai fi un prost negociator dacă ai face asta", a declarat Trump, potrivit The Independent.


Întrebat dacă include și armamentul nuclear, acesta a răspuns: "Uite, nuclearele nu ar trebui luate în calcul, dar ar putea exista un moment în care acestea să fie folosite? Probabil".


Când moderatorul i-a spus că nimeni nu vrea să audă despre lansarea de bombe nucleare din partea unei persoane care aspiră la fotoliul de la Casa Albă, Donald Trump a replicat: "Atunci de ce le mai facem?".

Întrebat dacă poate transmite Orientului Mijlociu că nu va folosi arme nucleare, Trump a susținut: "Nu aș spune niciodată acest lucru. Nu aș elimina nicio posibilitate".

Surprins de acest răspuns, moderatorul l-a întrebat dacă ar folosi astfel de arme în Europa. Răspunsul magnatului a fost categoric: "Nu am de gând să exclud această posibilitate față de nimeni".


Pentru că moderatorul a insistat să afle dacă Trump va folosi astfel de arme în Europa, acesta a răspuns: "Nu! Nu cred. Dar..."

"Doar spune asta. Spune <>", i-a cerut moderatorul.

"Nu exclud nicio posibilitate. Nu voi folosi bombe, dar nu am de gând să renunț la vreo posibilitate", a afirmat atunci Donald Trump.



Comentează știrea

ismailviabrussel
31 martie 2016
!!!

Eu cred ca da asta e un diavol pentru antregul univers nam ancredere ,an caz mici informati pan la plasarea bombelor an Europa ma contactati redactia cuget liber .an spatele a cestui deavol se ascunde o noua omenire adica cipul si cardul interpol ....

luci
1 aprilie 2016
.....

Vor mai bubui bombe nucleare. Omul este sincer si cred ca este cel mai sincer candidat la presedentie. Pt el albul este alb si negrul este negru. Logic daca faci o nucleara , o faci sa o folosesti azi ,mâine peste un an 5, 15 30 dar o vei folosi. Nu iti faci o bomba bibelou.omul a fost sincer

luci
1 aprilie 2016
....

Sa nu uitam ca americani au bombardat bucurestiul, ploiesti...astea sunt in Romania...europa. Daca aveau gata nucleara credeti ca nu ii puneau lu Hitler in brate una? Astia nu au mama nu au tata, ei sunt o adunătură de natii care lupta pt suprematie. Ei stiu una si buna FACI CA NOI SAU ESTI IMPOTRIVA NOASTRA(teroristi)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0684 secunde