Donald Trump a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea unei înfrângeri

518
Donald Trump a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea unei înfrângeri - ap20318774716591-1605342830.jpg

Articole recomandate

''Timpul ne va spune'': Donald Trump a vorbit vineri, pentru prima dată, despre posibilitatea unei înfrângeri în alegerile prezidenţiale din SUA, relatează AFP, citată de Agerpres.


Preşedintele american în exerciţiu s-a adresat din grădinile Casei Albe în legătură cu pandemia de COVID-19, fiind prima sa adresare în public de la anunţarea înfrângerii sale, pe care refuză cu înverşunare să o recunoască.


În timp ce numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus este în mod clar în creştere în SUA, Donald Trump a dorit să excludă posibilitatea unei carantinări totale.


''Cred că timpul ne va spune ce administraţie vom avea, dar orice se va întâmpla în viitor, cine ştie, vă pot spune că această administraţie nu va impune închiderea'', a declarat el cu un ton mult mai puţin categoric decât în mesajele postate pe Twitter în care denunţa ''fraudarea'' alegerilor.


Republicanul nu a mai menţionat alegerile prezidenţiale în cadrul discursului său, încheiat fără a răspunde la întrebările jurnaliştilor.


Ultimele două state în care nu fuseseră încă anunţate rezultatele alegerilor din 3 noiembrie, Georgia şi Carolina de Nord, au fost atribuite vineri lui Joe Biden şi Donald Trump de către mass-media americane, ceea ce confirmă victoria candidatului democrat, creditat cu 306 electori, faţă de 232 pentru rivalul său republican. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6852 secunde