Donald Trump acuză CIA din perioada președinției lui Obama

158
Donald Trump acuză CIA din perioada președinției  lui Obama - donald-1526994538.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump și-a relansat atacurile împotriva anchetei procurorului special Robert Mueller privind presupusul amestec rusesc în alegerile prezidențiale din 2016, acuzând CIA din perioada președinției democratului Barack Obama că a dorit să comită un "asasinat politic", prin infiltrarea în echipa sa de campanie, informează France Presse.

De luni de zile, tabăra republicană încearcă să slăbească pozițiile magistratului independent, denunțând o politizare a anchetatorilor, și cere de asemenea încheierea rapidă a investigațiilor, de teama că acestea ar putea influența alegerile parlamentare din noiembrie.

În acest sens a intervenit și vicepreședintele american Mike Pence, care a declarat, luni seară, la Fox News: "Este timpul ca procurorul special să încheie și cred că este, probabil, o opinie larg răspândită în rândul oamenilor în SUA".

Donald Trump critică fără încetare ancheta cu privire la posibila complicitate între echipa sa de campanie și agenți ruși, calificând-o drept o "vânătoare de vrăjitoare". El este hotărât să demonstreze că personalități din sistemul judiciar, legați de opoziția democrată, vor să-i submineze președinția. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4104 secunde