Donald Trump, acuzații dure la adresa lui Barack Obama

140
Donald Trump, acuzații dure la adresa lui Barack Obama - trumpsiobama-1488287974.jpg

Articole recomandate

Donald Trump, președintele Statelor Unite, susține că Barack Obama este vinovat de scurgerile de informații compromițătoare de la Casa Albă, dar și de organizarea mulțimilor furioase de alegători, care i-au întâmpinat pe republicani în multe circumscripții din SUA, transmite CNN, preluat de News.ro.


"Nu... eu cred că el este în spatele acestor proteste. Dar cred că asta este politica și așa merg lucrurile", a declarat Donald Trump, atunci când a fost întrebat dacă crede că fostul președinte american a organizat mulțimile furioase de alegători pe care reprezentanții republicani le-au întâmpinat în ultimele săptămâni în mai multe circumscripții din Statele Unite.


De asemenea, președintele american a precizat că "oamenii" lui Obama sunt cu siguranță implicați în scurgerile de informații de la Casa Albă.


"Unele scurgeri de informații ar putea să provină chiar de la acel grup, ceea ce este extrem de grav pentru că înseamnă că sunt oribili din punct de vedere al securității naționale. Dar înțeleg că asta este politica. Dacă el este în spatele acestor scurgeri de informații, atunci asta e politica și cel mai probabil va continua", a declarat președintele SUA.


Donald Trump nu a oferit nicio dovadă pentru aceste acuzații împotriva lui Obama.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4945 secunde