Donald Trump, dat în judecată pentru defăimare de o femeie care îl acuză de viol

168
Donald Trump, dat în judecată pentru defăimare de o femeie care îl acuză de viol - trumpviol-1666276576.jpg

Articole de la același autor

Donald Trump a depus mărturie într-un proces pentru defăimare lansat în 2019 de o fostă jurnalistă, E. Jean Carroll, care îl acuză pe fostul preşedinte al Statelor Unite că a violat-o în anii 1990, scrie AFP.

Un judecător de la curtea federală din Manhattan a respins pe 12 octombrie o cerere a lui Trump de a amâna declaraţia sa sub jurământ în faţa justiţiei americane, fostul şef de stat contestând sistematic de trei ani această acţiune.

Săptămâna trecută, judecătorul new-yorkez Lewis Kaplan a decis că depoziţiile lui E. Jean Carroll, 78 de ani, şi Donald Trump, 76 de ani, urmează să aibă loc luni, 24 octombrie, respectiv miercuri, 26 octombrie.

„Suntem mulţumiţi că, în numele clientei noastre E. Jean Carroll, am putut primi astăzi depoziţia lui Donald Trump”, a declarat, într-un e-mail adresat AFP, firma de avocatură Kaplan Hecker and Fink, care o reprezintă pe E. Jean Carroll, fără alte comentarii.

Potrivit New York Times, depoziţia fostului preşedinte, care se poate face prin video între avocaţi şi justiţia din New York, a avut loc din reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în Florida.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4432 secunde