Donald Trump salută "incredibila revenire" a lui Joe Biden

247
Donald Trump salută

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a salutat, miercuri, "incredibila revenire" în alegerile primare democrate a lui Joe Biden, care ar putea fi adversarul său în alegerile prezidențiale de pe 3 noiembrie, relatează AFP. 


"Este o revenire dată naibii pentru Joe Biden, o revenire incredibilă dacă stai să te gândești", a declarat miliardarul republican, evocând rezultatele favorabile obținute de fostul vicepreședinte al lui Barack Obama cu prilejul "Super Tuesday". 
"Joe are acum calea cea mai ușoară către nominalizare", a adăugat el. 


Întrebat despre miliardarul american Mike Bloomberg - care a anunțat că se retrage a doua zi după rezultatele decepționante din "Super Tuesday" -, originar ca și el din New York, Trump a spus că acesta "s-a umplut de ridicol". 
"Va încerca să-și salveze imaginea injectând mulți bani în campania lui Biden. Vom vedea, dar nu cred că asta va avea impact. Unul dintre lucrurile pe care le-au demonstrat aceste alegeri primare este că nu pot fi cumpărate niște alegeri", a mai spus Trump. 


Intrat târziu în campanie, Mike Bloomberg, care se află printre oamenii cei mai bogați de pe planetă, a cheltuit fără rezerve din imensa sa avere personală pentru a finanța spoturi publicitare și echipe de campanie în teren.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5879 secunde