Donald Trump se folosește de raidul FBI pentru a cere bani de la susținătorii săi

78
Donald Trump se folosește de raidul FBI pentru a cere bani de la susținătorii săi - trumpsustinatori-1660134451.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a încercat să se folosească de raidul FBI de la reședința sa de la Mar-a-Lago în beneficiul său și a cerut donații politice de la susținătorii săi în emailuri și mesaje SMS în care s-a plâns de investigația autorităților federale, relatează Reuters.

Percheziția fără precedent de la reședința fostului președinte a reprezentat o accentuare semnificativă a eforturilor de investigare în cazul în care Trump a fost acuzat că a scos ilegal documente secrete de la Casa Albă când a plecat din funcție în ianuarie 2021.


Trump sugerează constant că va candida pentru un al doilea mandat neconsecutiv la Casa Albă, însă până acum nu a făcut un anunț oficial. Cel mai probabil, fostul președinte așteaptă rezultatul alegerilor intermediare din această toamnă, alegeri în care republicanii ar putea să recupereze măcar una dintre cele două camere ale Congresului, pentru a putea apoi să clameze meritul pentru o eventuală victorie și să-și anunțe candidatura într-un climat politic mai favorabil.

Mandatul de percheziție obținut de agenții federali a avut legătură cu Administrația Documentelor și Arhivelor Naționale din SUA, care se ocupă de protejarea documentelor prezidențiale care aparțin publicului american și cu acuzația că Trump a furat și dus documente clasificate la reședința sa Mar-a-Lago din Palm Beach, în statul Florida.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5692 secunde