Donald Trump și-a lansat campania pentru prezidențialele din 2020, în Florida

221
Donald Trump și-a lansat campania pentru prezidențialele din 2020, în Florida - donald-1560975536.jpg

Articole recomandate

"Patru ani în plus!": Donald Trump și-a lansat, marți, în Florida, în strigătele mulțimii entuziaste, campania pentru 2020 în încercarea de a obține un nou mandat după victoria-surpriză din 2016, relatează AFP. 
Cu cravată roșie, miliardarul republican și-a făcut intrarea, însoțit de soția sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando în fața miilor de suporteri purtând șapca emblematică de culoare roșie "Make America great again" ("Să redăm măreția Americii"). 


Donald Trump a lăudat sănătatea economiei americane încă din primele minute ale discursului său. 
"Țara noastră avansează, prosperă și se află în plină creștere în prezent și, sincer să fiu, zboară spre înălțimi de necrezut", a declarat republicanul în fața celor 20.000 de suporteri aflați la Orlando. 


Impetuosul președinte american, în poziție foarte delicată în sondaje, știe că va trebui să se impună în "Sunshine State" dacă dorește să se mențină la putere opt ani, ca predecesorii săi Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton. 
Donald Trump se situa pe locul al șaselea, în urma a cinci democrați, într-un sondaj de opinie dat publicității, duminică, de canalul de televiziune Fox News. Joe Biden, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, a obținut 49% din intențiile de vot, față de 39% cât i-au revenit lui Trump. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5107 secunde