Două femei ar fi fost ucise într-un ritual care a implicat sacrificiu uman. Cum au fost găsite trupurile lor

347
Două femei ar fi fost ucise într-un ritual care a implicat sacrificiu uman. Cum au fost găsite trupurile lor - ritual-1665593497.jpg
Două femei ar fi fost ucise la câteva luni distanță într-un presupus ritual care a implicat sacrificiu uman, potrivit Stirileprotv


Rămășițele femeilor au fost descoperite marți, potrivit BBC, citat de News.ro.

Poliția din statul Kerala, din sudul Indiei, a arestat trei suspecți - un cuplu și un bărbat care „au torturat” victimele înainte de a le ucide.


Cum au fost păcălite victimele să se implice în „magie neagră”

Poliţia susţine că acuzaţii le-ar fi atras pe victime, care vindeau bilete de loterie în Cochin, cu promisiunea că le-ar oferi bani şi le-ar fi decapitat înainte de a le tăia trupurile în bucăţi.

Rămăşiţele umane suspectate a fi ale femeilor au fost exhumate marţi lângă reşedinţa lui Singh, din districtul Pathanamthitta.

Probele de ADN ale rămăşiţelor au fost trimise să fie testate după ce familiile femeilor nu au reuşit să identifice părţile mutilate ale corpurilor recuperate din groapă.

Ministrul şef Pinarayi Vijayan a spus că incidentul „a şocat conştiinţa umană”, iar răpirea şi uciderea oamenilor din motive superstiţioase este o crimă „dincolo de imaginaţie într-un stat precum Kerala”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0027 secunde