Dramă în Israel! Și-au găsit sfârșitul în lift

179
Dramă în Israel! Și-au găsit sfârșitul în lift - ddd-1578232740.jpg

Articole recomandate

Un cuplu de israelieni s-a înecat după ce a rămas blocat într-un lift dintr-o parcare subterană inundată în urma unei ploi torențiale la Tel Aviv, a anunțat duminică poliția, relatează dpa, citată de Agerpres. Rudele celor doi au acuzat autoritățile israeliene că au neglijat să repare sistemul de drenaj la clădirea rezidențială din cartierul Hatikva, din sudul Tel Aviv.

Cuplul a fost identificat ca fiind Dean Shoshani și Stav Harari, ambii în vârstă de 25 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Micky Rosenfeld.

Ascensorul a fost inundat în urma unei ploi extrem de abundente. "Au coborât pentru a-și scoate vehiculul din parcarea subterană care fusese inundată. Alți locuitori au coborât pe scări, însă ei au luat liftul", a spus Rosenfeld. "Au rămas blocați și nivelul apei a crescut rapid", a spus el. "Din păcate au fost găsiți morți", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliției.

Locatarii au declarat că au chemat poliția și pompierii de mai multe ori, însă au fost ignorați. Când echipele de prim ajutor au sosit în cele din urmă, a fost prea târziu, au spus ei. "Am fugit spre lift. Am bătut în ușă și am strigat 'este cineva acolo?'. Și el a răspuns: 'da! da!' și a bătut înapoi", a spus un locuitor pentru Israel Army Radio. "Am sunat de 16 ori (la poliție, pompieri) și mi-au închis telefonul. De 16 ori!", a spus el. "A existat un moment în care nu i-am mai auzit și am înțeles că s-au înecat", a precizat el. Rosenfeld a spus că poliția a trebuit să răspundă la "sute de apeluri telefonice de urgență".

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a declarat șocat și a ordonat o reuniune de urgență duminică cu toți cei responsabili "pentru a asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4398 secunde