Drama unui pompier grec: i-a murit copilul de șase luni în incendii, în timp ce se lupta cu flăcările

261
Drama unui pompier grec: i-a murit copilul de șase luni  în incendii, în timp  ce se lupta cu flăcările - dramaunuipompier-1532953193.jpg

Articole recomandate

Un bebeluș de numai șase luni, fiul unui pompier grec, a murit în incendiile care au distrus aproape în totalitate stațiunea Mati din Grecia. Potrivit autorităților, el este prima victimă a incendiilor care au dus la moartea altor 86 de persoane.

Prima victimă a incendiului a fost un bebeluș de șase luni, copilul unui pompier mobilizat tocmai pentru stingerea flăcărilor.

Dimitris Stathopoulos, un sindicalist al pompierilor, a povestit la o televiziune locală că bărbatul și-a lăsat soția și copilul în urmă, atunci când a fost mobilizat la slujbă.

Aceștia au fost găsiți ulterior în mare. Femeia a fost rănită grav și se zbate între viață și moarte în spital, la terapie intensivă.

"A plecat să stingă incendiul. Și-a lăsat familia în urmă. E o tragedie și puteți înțelege drama pe care o trăiește colegul nostru acum", a mai spus Stathopoulos, potrivit keeptalkinggreece.com.

Bunica bebelușului mort a povestit clipele de groază.

"Nepotul meu avea 6 luni, nici măcar n-a fost botezat. A murit în brațele Margaritei. I-am găsit în mare după cinci ore de la izbucnirea flăcărilor în oraș", a spus Maria Dionysoti.

În doar 48 de ore, femeia în vârstă de 67 de ani a pierdut patru membri ai familiei, casa și tot ce avea în ea.

Ieri a fost publicat un raport al departamentului de incendiere al Pompierilor Eleni (DAEE). Potrivit acestuia, incendiile din Grecia - soldate cu moartea a 91 de persoane - au fost provocate de neglijență, după ce, foarte probabil, un locuitor din zonă a vrut să dea foc unor crengi, dar în două puncte este vorba și despre foc pus deliberat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde