Droguri la petrecerea Partidului Social-Democrat german: nouă femei au primit 'drogul violului'

331
Droguri la petrecerea Partidului Social-Democrat german: nouă femei au primit 'drogul violului' - media165737630212166600-1657384140.jpg

Articole de la același autor

Cel puţin nouă femei care participau la o serbare a Partidului Social-Democrat (SPD) german, în prezenţa cancelarului Olaf Scholz, au fost drogate cu substanţe numite "drogul violului", a declarat sâmbătă o oficialitate a SPD pentru AFP, scrie stiripesurse.ro 


"Emoţia este destul de mare", a afirmat un purtător de cuvânt al grupului parlamentar social-democrat, confirmând astfel informaţii apărute anterior în cotidianul berlinez Tagesspiegel.


 "Îi sfătuiesc pe toţi cei care sunt afectaţi să depună plângere", a scris de asemenea pe Twitter o responsabilă a grupului parlamentar, Katja Mast. Nouă victime au fost înregistrate până în prezent, dar purtătorul de cuvânt citat nu a exclus să mai existe şi altele.


Aşa-numitul "drog al violului", care provoacă în general greaţă şi ameţeli, se referă la diferite substanţe psihotrope turnate de obicei în paharul persoanelor pentru ca apoi să se abuzeze de ele prin violenţă, furturi sau agresiuni sexuale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.4633 secunde