Dublu asasinat în sediul unei Filarmonici din Polonia

201
Dublu asasinat în sediul unei Filarmonici din Polonia - cutit-1362847796.jpg
Autoritățile poloneze anchetează un dublu asasinat comis în sediul Filarmonicii din Silezia Inferioară, o provincie din vestul Poloniei, unde au fost descoperite două cadavre - cel al unei interprete la harpă și cel al unui paznic -.


Potrivit poliției poloneze, trupul neînsuflețit al unui paznic a fost găsit, vineri dimineață, într-o baltă de sânge, iar cadavrul unei interprete la harpă, în vârstă de 26 de ani, a fost descoperit într-o altă aripă a aceleiași clădiri din orașul Jelenia Gora, informează huffingtonpost.com.


Muziciana poloneză venise de la Varșovia pentru a susține un concert vineri seară în orașul Jelenia Gora și fusese cazată într-o cameră pentru oaspeți din sediul Filarmonicii din Silezia Inferioară.


Violetta Niziolek, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii poloneze, a dezvăluit faptul că poliția din această țară consideră că tragedia reprezintă un caz de dublu asasinat și a inițiat deja o anchetă.


Ea a mai declarat pentru postul privat de televiziune TVN24 că paznicul care a fost asasinat avea între 50 și 60 de ani, citează Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3865 secunde