După ce a ordonat armistițiu, Putin păstrează misterul asupra planurilor pentru Crăciunul pe rit vechi

438
După ce a ordonat armistițiu, Putin păstrează misterul asupra planurilor pentru Crăciunul pe rit vechi - 7af8429d7705caa1dec15d9116728fe5-1672993139.jpg

Articole de la același autor

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a precizat că Administraţia Prezidenţială de la Kremlin va anunța mai târziu care sunt planurile lui Putin pentru Crăciunul din acest an. Acesta a fost răspunsul dat de Dmitri Peskov la întrebarea adresată de un jurnalist rus cu privire la programul șefului statului rus pentru Crăciunul din acest an, relatează Agenţia de presă Tass, potrivit Rador, scrie stiripesurse.ro


Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus a răspuns negativ la întrebarea dacă Vladimir Putin va asista la slujba religioasă de Crăciun într-un lăcaş dintr-o regiune din Rusia sau la biserica din Novo-Ogariovo. ''Nici una, nici alta. Vă vom comunica'', a răspuns sec purtătorul de cuvânt.

În luna decembrie, Peskov confirma că Putin va participa în mod tradițional la slujba de Crăciun din 7 ianuarie.

Anul trecut, președintele rus a participat la Liturghia de la Biserica Sfânta Mahramă a Mântuitorului Iisus Hristos, biserica de la reședința prezidenţială din Novo-Ogariovo de lângă Moscova. Biserica de piatră a fost ridicată în anul 1765, după numeroase reconstrucții efectuate în anul 2004, ea a devenit biserica reședinței prezidenţiale.

În 2021, Putin a vizitat Biserica Sf. Nicolae de pe Lipna, de lângă Veliki Novgorod, în ziua de Crăciun, cu doi ani în urmă, el a asistat la Liturghia de Crăciun de la Catedrala Schimbarea la Față din Sankt Petersburg, unde a fost botezat în copilărie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde