E COD ROȘU! Uzine închise și restricții de trafic

199
1
E COD ROȘU! Uzine închise și restricții de trafic - imageadapt960highchinasmog01a-1450509334.jpg
Chinezii se sufocă din cauza poluării. Este a două oară, în doar 11 zile, când Beijingul intră sub cod "roșu", în așteptarea unui nou val nociv. Autoritățile au ordonat închiderea uzinelor și restricții de trafic pentru unele tipuri de mașini.


Alerta intră în vigoare astăzi, iar măsurile vor fi aplicate timp de trei zile. Alături de Statele Unite ale Americii, China este țara care poluează cel mai mult la nivel mondial. Acesta este motivul pentru care chinezii au început să cumpere aer proaspăt îmbuteliat din Munții Stâncoși.

Potrivit The Telegraph, afacerea a fost lansată anul trecut de o companie canadiană, iar reprezentanții ei au crezut inițial că o să fie una fără succes, dar s-au înșelat.

Primele recipientele cu aer au ajuns în China acum două luni. În paralel, autoritățile de la Beijing au spus că vor încerca să reducă emisiile de dioxid de carbon, scrie realitatea.netComentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Decembrie 2015
Stire din Actual : ALERTĂ: COD ROȘU DE POLUARE
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : China anunță o investiție uriașă
Pagina a fost generata in 0.4695 secunde