Echipa de campanie a lui Joe Biden, acuzaţii grave la adresa lui Donald Trump

511
Echipa de campanie a lui Joe Biden, acuzaţii grave la adresa lui Donald Trump - bidentrumponline-1604493345.jpg

Articole de la același autor

Echipa de campanie a candidatului democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe preşedintele în exerciţiu, republicanul Donald Trump, care a părut să ameninţe cu o bătălie în instanţă pentru a opri înregistrarea voturilor, avertizând că şi democraţii au avocaţi care vor lupta pentru numărarea fiecărui vot, transmit dpa, Reuters şi EFE.

„Declaraţia din această seară (marţi noaptea - n.r.) a preşedintelui despre încercarea de a opri numărarea voturilor corect exprimate este scandaloasă, fără precedent şi incorectă”, a apreciat şefa de campanie a lui Biden, Jen O'Malley Dillon, într-o declaraţie de presă.

„Niciodată în istoria noastră un preşedinte al Statelor Unite nu a mai căutat să-i priveze pe americani de vocea lor într-un scrutin naţional”, a adăugat ea.

Dillon a insistat că Trump nu are dreptul legal să se declare învingător sau să influenţeze procesul de numărare a voturilor.

„Dacă preşedintele îşi pune în aplicare ameninţarea de a se adresa instanţelor pentru a încerca să oprească înregistrarea corespunzătoare a voturilor, avem pregătite echipe juridice pentru a fi desfăşurate ca să se opună unui astfel de efort. Şi vor câştiga”, a insistat Dillon, care a avertizat că numărarea (voturilor - n.r.) nu se va opri.

„Va continua până când toate voturile corect exprimate vor fi numărate”, a insistat Dillon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.709 secunde