Elena Udrea schimbă condițiile în penitenciar. Modificări făcute la Târgșor în urma plângerilor sale

529
Elena Udrea schimbă condițiile în penitenciar. Modificări făcute la Târgșor în urma plângerilor sale - udrea-1668619491.jpg

Articole de la același autor

Penitenciarul Târgşor anunţă că a făcut modernizări în sectorul destinat întâlnirilor pe care deţinutele le au cu copiii lor. Asta după ce Elena Udrea a criticat condiţiile în care condamnatele sunt nevoite să petreacă timp cu copiii lor veniţi în vizită, potrivit Realitatea


Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri de Penitenciarul de Femei Târgşorul Nou, reamenajarea spaţiilor destinate vizitei s-a făcut ,,în conformitate cu obiectivele stabilite pentru anul 2022, în perioada august-noiembrie 2022”.

Conform documentului citat, au fost igienizate spaţiile din sectorul destinat vizitelor, fiind zugrăviţi si reparaţi pereţii, a fost schimbat întregul mobilier din acest sector, iar spaţiul destinat vizitelor între mame şi copii a fost dotat cu jucării şi amenajat ,,astfel încât sa ofere posibilitatea atât mamelor deţinute, cât şi copiilor vizitatori să petreacă timp în condiţii cât mai apropiate de mediul exterior”.


Reamenajarea sectorului de vizită a penitenciarului are loc la scurt timp după ce Elena Udrea a criticat dur condiţiile în care mamele deţinute sunt nevoite să petreacă timp cu copiii lor veniţi în vizită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3585 secunde