Elevă de 15 ani, împușcată mortal, într-un parc

974
Elevă de 15 ani, împușcată mortal, într-un parc - images-1359564784.jpg

Articole recomandate

O elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, care participase la ceremonia de învestitură a președintelui Barack Obama, a fost împușcată mortal în cartierul Kenwood din Chicago, la câteva străzi de școala unde învăța, potrivit CBS Chicago.


Reporterii CBS au relatat că Hadiya Pendleton, elevă în vârstă de 15 ani, se adăpostise de ploaie sub un foișor din parcul Vivian Gordon Harsh Park, alături de alți copii, în momentul în care un individ a sărit un gard și s-a îndreptat spre ei, deschizând focul.


Cu câteva zile în urmă Hadiya cântase, împreună cu trupa ei, la festivitatea de învestitură a președintelui Barack Obama. În cadrul școlii King College Prep High School, eleva era premiantă, jucătoare de volei și majoretă. După atac, tinerii au fugit speriați, iar Pendelton și un alt băiat s-au prăbușit la câteva străzi distanță. Eleva primise un glonț în spate și a decedat după o oră la spital. Celălalt copil a fost împușcat în picior și a scăpat cu viață.


Poliția a declarat că tânăra nu făcea parte din vreo gașcă și probabil nu era vizată de atacator, însă este posibil ca tinerii alături de care se adăpostea să fie membri ai unei găști.
 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde