Elevă de 8 ani, bătută la școală de o fostă învățătoare

241
Elevă de 8 ani, bătută la școală de o fostă învățătoare - femeiebatuta-1632148816.jpg
Este anchetă la o școală din județul Maramureș, după ce o elevă de 8 ani ar fi fost lovită de o fostă învățătoare. 


Potrivit Realitatea.net, femeia se pensionase de câțiva ani și a fost chemată să țină locul unui alt cadru didactic. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 


Scenele s-ar fi întâmplat chiar sub privirile celorlalți copii. Supărată că i-ar fi deranjat ora, învățătoarea nu ar mai fi ținut cont de nimic. Acum, fetița de 8 ani refuză să mai meargă la școală.

,,Plânge întruna. A bătut-o doamna profesoară, a prins-o de păr. A tras-o de păr, a zis către fetiță: <>. Și după ce a tras-o de cap, a zis să scoată ceva carte din ghiozdan. Fata de frică nu a mai știut ce să scoată, s-a dus ea și i-a scos cărțile din ghiozdan și tot în cap i-a dat până a amețit-o pe fetiță’’, spune bunica elevei.

,,Se vor face verificări și la fața locului și vom lua măsuri în funcție de concluziile care se vor trage. Noi dezavuăm orice fel de comportament în tot ce ține de domeniul educațional’’, a precizat Ligia Duruș, purtător de cuvânt ISJ Maramureș.

Bunicii fetiței au depus și o plângere la poliție.

,,Polițiștii din Șomcuta Mare s-au sesizat din oficiu, sens în care au fost luate declarații, urmând sa fie sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de purtate abuziva. De asemenea, va fi sesizată și DGASPC’’, a explicat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5099 secunde