Elevele musulmane din Germania, obligate de Justiție să practice înotul

300
2
Elevele musulmane din Germania, obligate de Justiție să practice înotul - elevemusulmane-1481202344.jpg

Articole recomandate

Religia islamică nu poate fi invocată ca motiv pentru absențele de la orele de natație, a decis Curtea Supremă din Germania.

Instanța supremă din Germania a hotărât că elevele musulmane care fac parte din familii ultra-conservatoare trebuie să ia parte la lecțiile mixte de înot ale clasei. Decizia vine ca urmare a unei sesizări făcute de familia unei fete de 11 ani, care a susținut că, și îmbrăcată în burkini (costum care aco-peră întregul corp), aspectul tot nu corespunde decenței cerute de Islam, a scris presa germană. Părinții elevei au declarat că burkini nu reușește să acopere formele fetiței lor, fapt condamnat de Coran. Regimul din Germania a schimbat radical tonul față de imigranți, odată cu apropierea alegerilor, în care Angela Merkel vrea să obțină al patrulea mandat de cancelar.

În discursul susținut în fața formațiunii sale politice, CDU, după învestirea drept candidat, Merkel s-a declarat împotriva portului burka (vălul islamic total) în instituțiile publice și a anunțat pregătirea de deportări masive din rândurile imigranților care nu întrunesc condițiile pentru a li se acorda azil politic.

Curtea Supremă a refuzat să facă comentarii legate de decizia sa.

Comentează știrea

bbc
8 decembrie 2016
Germania va deveni musulmană

Peste maxim 50 de ani musulmanii vor fi majoritari în Germania, la fel si in Franța, Belgia, etc...

solutie
19 decembrie 2016
inot

sa inoate pana ajunge la ea in tara

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6135 secunde