Emmanuel Macron, batjocorit la televiziunea publică din Rusia

84
Emmanuel Macron, batjocorit la televiziunea publică din Rusia - macronbatjocorit-1654700374.jpg

Articole de la același autor

De când a început războiul din Ucraina, televiziunea de stat din Rusia nu se mai oprește din ironiile şi atacurile la adresa liderilor politici din Occident. Cel mai recent vizat a fost președintele Franței, Emmanuel Macron.

În weekend, doi invitați l-au ironizat pe Macron la postul public Rusia 1 în legătură cu numeroasele lui apeluri telefonice date lui Vladimir Putin în legătură cu războiul din Ucraina, scrie La Libre Belgique.


„Am citit de curând că preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a numărat câte ore a petrecut vorbind cu Vladimir Putin la telefon”, a spus Henry Sardaryan, analist politic, care apoi a continuat ironia: „Înaintea fiecărui apel publica și fotografii în care se vedea că suferă atât de mult, îmi fac griji pentru el”.

„În fiecare fotografie îşi ia capul în mâini sau ia sedative. Nu ştiu ce este în neregulă cu el. Fiecare apel telefonic este un test dificil pentru el. Dă tot ce are”, a continuat el, înainte de a fi întrerupt de Vladimir Soloviov.

„Macron a sunat de multe ori. Din fericire, Putin nu a răspuns de fiecare dată. Așa că a luat medicamente, sperând că va răspunde”, a spus Soloviov, provocând râsetele celorlalte persoane prezente în platou.

Vladimir Soloviov a adăugat că, pornind de la această situație, rușii au găsit chiar un cuvânt pentru a descrie situația în care suni de multe ori fără niciun motiv: „macronită”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1758 secunde