Emmanuel Macron își reevaluează miniștrii într-un mod șocant: "Este pipi de pisică ceea ce voi..."

281
1
Emmanuel Macron își reevaluează miniștrii într-un mod șocant:

Articole recomandate

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a început să le adreseze membrilor guvernului său cuvinte mai puțin politiocoase despre activitatea lor de care, evident, șeful statului nu este mulțumit. De curând, locatarul de la Elisee s-a exprimat într-un limbaj deloc protocolar, evaluând activitatea acestora ca fiind "pipi de pisică", după cum a dezvăluit publicația Le Figaro.

"Este pipi de pisică ceea ce văd, acum, într-unele dintre notele voastre", le-a criticat Macron activitatea.

Izbucnirea nemulțumirilor față de cum înțeleg să lucreze aleșii lui l-a scos din sărite, iar imaginea lui de lider luptător, calm și sigur pe el începe să se clatine.

De aceea, de la un timp încoace, sondajele arată o scădere dramatică de popularitate și încredere, la care se adaugă polemici privind APL (ajutorul personalizat pentru locuințe), demisia Șefului Statului Major al Armatei și alte chestiuni spinoase. Toate acestea par să indice că faimoasa "stare de grație" a lui Emmanuel Macron la Elysee este pe sfârșite, dezvăluie aceeași publicație.

Macron le-a pus, de asemenea, în vedere, miniștrilor mai puțin experimentați, în iulie, să își facă treaba cum trebuie și i-a criticat în limbaj licențios:

"Este pipi de pisică ce am văzut într-unele dintre notele voastre. Nu vă culcați pe o ureche în confortul documentelor (...) chiar dacă acest lucru este confortabil pentru voi (...) pentru că dacă, după 6 luni, veți continua în același ritm, veți dispărea!"...

În noul guvern al președintelui Emmanuel Macron sunt mulți miniștri proveniți din societatea civilă, mai puțin experimentați în fața unei puternice administrații centrale.

Comentează știrea

Liviu Burebista
2 august 2017
Satana globalista

Si Macronul,globalist ,Bilderberghist, este caca de pisica. Franta are presedintele pe care arabii si strainii si l-au dorit. Macron, o jigodie multiculturalisto-globalist. VIVE Marin Le Pen!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4177 secunde