Emmanuel Macron s-a folosit de o hartă la summitul NATO pentru a arăta capacitatea sa de lider

218
Emmanuel Macron s-a folosit de o hartă la summitul NATO pentru a arăta capacitatea sa de lider - macronharta-1648390076.jpg

Articole de la același autor

Președintele Emmanuel Macron a adus o hartă la ședința liderilor NATO de zilele trecute pentru a arăta cât de mult se implică trupele sale în susținerea securității aliaților și a explicat cum aceștia pot conta pe Franța pentru solidaritate, notează Reuters.

Cu un scor mare în sondaje cu doar trei săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale din Franța, președintele-candidat a dat la o parte detaliile campaniei politice pentru a se concentra aproape în totalitate pe războiul din Ucraina și impactul asupra economiei globale.

Macron, care nu s-a dat deloc la o parte de la medierea conflictului dintre președintele rus Vladimir Putin și omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, a intrat în cursa alegerilor prezidențiale cu doar o lună înainte de primul tur care va avea loc pe 10 aprilie și a stabilit un număr minim de evenimente de campanie.

El a fost criticat în ultimele zile, unii votanți spunând că se concentrează prea mult pe Ucraina și nu cât ar trebui pe Franța.

Însă, joi, când atenția globală a fost pe un summit fără precedent la care au participat NATO, națiunile bogate G7 și liderii europeni, care au adresat cea mai mare criză militară de pe continent de la războaiele Iugoslave din anii ’90, Macron s-a concentrat pe a sublinia statutul său de comandant șef și a spus că Franța se va adapta la noile mize strategice.

Reuters notează că este rar ca șefii de stat să aducă recuzită pentru a demonstra ceea ce ei fac, însă așa cum un profesor ține o prelegere, Macron s-a folosit de o hartă într-o prezentare digitală, în timpul ăsta gesticulând.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5154 secunde