Escală de urgență a unui avion Air Canada: Pasagerii, răniți din cauza turbulențelor

73
Escală de urgență a unui avion Air Canada: Pasagerii, răniți din cauza turbulențelor - canada-1451556986.jpg

Articole recomandate

Un avion al companiei Air Canada, care mergea de la Shanghai spre Toronto, a fost nevoit să facă o escală de urgență la Calgary - vestul Canadei - miercuri după-amiază. 21 de pasageri au fost răniți, după ce avionul a traversat o zonă cu violente turbulențe atmosferice, relatează Ici Radio-Canada, citat de Agerpres.

Aeronava de tipul Boeing 777-300 ER transporta 332 de pasageri și 19 membri ai echipajului.

Cei 21 de pasageri, între care trei copii, au fost transportați la un spital după sosirea lor la Calgary, viața lor nefiind în pericol. Traversarea zonei cu turbulențe a durat 45 de minute.

Unul dintre pasageri a relatat presei că echipajul a acționat cu mult profesionalism. "(...) toți membrii echipajului au avut un comportament exemplar. Pasagerii au fost zgâlțâiți și unii dintre ei au suferit răni ușoare. Ar fi putut fi mult mai rău", a spus acesta.

Potrivit unui site de supraveghere a traficului aerian, avionul a deviat de la ruta sa în timp ce survola nordul Columbiei Britanice.

Air Canada a avertizat Biroul de Securitate al Transporturilor (BST), care a trimis un anchetator la aeroportul din Calgary, potrivit Juliei Leroux, o purtătoare de cuvânt a BST.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9357 secunde