Eșec al primului transplant de uter din SUA

221
Eșec  al primului transplant  de uter din SUA - transplantuter-1457616754.jpg

Articole recomandate

Prima femeie căreia i s-a efectuat un transplant de uter în SUA a avut complicații care au forțat echipa medicală să-i extragă organul transplantat, au declarat, miercuri, reprezentanți ai cli-nicii din Cleveland, unde a avut loc operația, informează agenția France Presse.

"Suntem întristați să anunțăm că pacienta noastră Lindsey a avut recent complicații neașteptate care au dus la înlăturarea organului transplantat", au declarat reprezentanții clinicii într-un comunicat, adăugând fără alte precizări că pacientei "îi merge bine" și s-a "recuperat".

Transplantul, care a durat în total nouă ore, a avut loc la data de 25 februarie, iar echipa a anunțat după câteva zile succesul acesteia.

Echipa de chirurgi și de medici a avut, luni, o conferință de presă în cadrul căreia a apărut pentru scurt timp tânăra femeie în vârstă de 26 de ani, zâmbind. Ea a citit o declarație în care și-a exprimat recunoștința față de chirurgi și familia donatorului, o femeie în vârstă de 30 de ani, care murise subit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Actual : A murit inventatorul e-mail-ului
Pagina a fost generata in 0.3755 secunde