Este oficial! Lucian Bute se RETRAGE!

219
Este oficial! Lucian Bute se RETRAGE! - bute89039300-1494173541.jpg

Articole recomandate

Lucian Bute și-a anunțat duminică retragerea din boxul românesc. Anunțul vine după ce sportivul a participat sâmbătă seara la o gală de box din Timișoara, unde au luptat Flavius Biea și Bogdan Dinu.

Potrivit B1.ro, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, în perioada 2007-2012, și-a anunțat retragerea, motivând că boxul nu mai este o prioritate pentru el și că, în cel mai bun caz, va mai boxa doar într-un meci de retragere.

"În momentul de față mă bucur de familie, stiți că sunt tatic de două luni de zile, sunt acasă cu familia, cu fetiță, e cel mai frumos cadou din viața mea. E cea mai prețioasa centură și asta contează cel mai mult. Obiectivele și prioritățile se schimbă și lucrurile au luat alta întorsătura.

Am 37 de ani... Nu știu dacă o să mai fac un meci sau poate nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal cu echipa și cu stafful meu", a anunțat Lucian Bute

Lucian Bute vine după o serie de trei înfrângeri consecutive și dacă se retrage va termina cu un palmares profesionist de 32 de victorii și 5 înfrângeri, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6038 secunde