Europarlamentarul care ne-a comparat cu „Vestul Sălbatic” a venit în România.

238
Europarlamentarul care ne-a comparat cu „Vestul Sălbatic” a venit în România. - parl-1670260187.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul german Guido Reil, care declara la începutul lunii octombrie, într-o dezbatere în Parlamentul European, că România este „Vestul Sălbatic”, a venit în țara noastră. Acesta a fost într-o vizită în județul Hunedoara, a mâncat sarmale și ciorbă de burtă, a băut țuică și a fost dus la o mină din Valea Jiului, potrivit Digi24

Guido Reil vizitează România la invitația fostului ministru PSD Natalia Intotero. „Ține de noi să schimbăm mentalitățile și percepțiile celor care generalizează și ne judecă greșit”, a scris aceasta pe Facebook, la venirea în România a eurodeputatului german.

În cele câteva zile în care a vizitat județul Hunedoara, Reil „a înțeles acum cât de ospitalieri și primitori sunt românii și i-a plăcut că suntem oameni direcți”, spune Intotero. În perioada următoare, după ce vizitează și Bucureștiul, acesta a spus că își va manifesta direct și public părerea despre țara noastră.

Guido Reil a vizitat o mină de cărbune din Valea Jiului, biserica de la Țebea, stațiunea Straja, Castelul Corvinilor, Biserica de piatră de la Densuș și Peștera Bolii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1193 secunde