Evadare în grup, dintr-o închisoare din Bahrein

143
Evadare în grup, dintr-o închisoare din Bahrein - evadareinchisoare-1465126822.jpg

Articole recomandate

17 deținuți au evadat dintr-o închisoare din Bahrein, a anunțat, sâmbătă, poliția din acest stat arab din zona Golfului, în timp ce guvernul a avertizat populația să nu le ofere adăpost fugarilor, transmite Reuters.

Agenția oficială de presă din Bahrein a relatat că 11 dintre evadați au fost recapturați de forțele de ordine, în timp ce ceilalți 6 sunt încă liberi. Ea nu a precizat dacă deținuții fuseseră încarcerați pentru participarea la proteste antiguvernamentale sau pentru infracțiuni penale.

Alți cinci deținuți care au ajutat la planificarea și executarea evadării au fost arestați de poliție.

Mii de musulmani șiiți din Bahrein se află în închisoare pentru acuzații mergând de la participare la protestele antiguvernamentale la atacuri armate asupra forțelor de securitate.

Guvernul de la Manama, susținut de Arabia Saudită, a reprimat violent demonstrațiile, dar ciocniri între manifestanți și forțele de ordine au loc constant în Bahrein. Autoritățile acuză Iranul de alimentarea crizei interne și susținerea militanților care în ultimele săptămâni au comis tot mai multe atacuri asupra forțelor de ordine, acuzații respinse însă de Teheran.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9748 secunde