"Everything Everywhere All At Once", desemnat cel mai bun film la gala Gotham Awards 2022

65

Articole de la același autor

Filmul „Everything Everywhere All At Once”, regizat de Daniel Kwan şi Daniel Scheinert, a fost desemnat cel mai bun lungmetraj la cea de-a 32-a gală Gotham Awards.

Gotham Awards reprezintă o etapă importantă în sezonul premiilor cinematografice, în special pentru filmele independente, realizate cu bugete mai mici de 35 de milioane de dolari, care încearcă să impresioneze apoi şi la gala premiilor Oscar.

Pelicula „Everything Everywhere All At Once”, realizată sub forma unei comedii cu accente dramatice şi cu o intrigă SF plasată în mai multe universuri paralele, în care rolul principal este interpretat de actriţa Michelle Yeoh, s-a impus şi la categoria cel mai bun actor în rol secundar prin Ke Huy Quan, un fost copil-minune din industria filmului, cunoscut pentru rolul jucat în „Indiana Jones and the Temple of Doom” şi care s-a întors la actorie după o pauză de aproape 20 de ani.


Alt câştigător notabil al galei au fost Danielle Deadwyler, care s-a impus la categoria cea mai bună interpretare în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul „Till”. Întrucât premiile de interpretare de la Gotham Awards sunt neutre din punct de vedere al genului, victoria obţinută de Danielle Deadwyler este foarte importantă, deoarece ea s-a impus în faţa unor nume sonore ,feminine şi masculine, din industria cinematografică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4424 secunde