Explozie puternică soldată cu mai mulți morți

536
1
Explozie puternică soldată cu mai mulți morți - explozie-1461049049.jpg
O explozie puternică s-a produs, în această dimineață, în capitala afgană Kabul. Președintele Ashraf Ghani a precizat că deflagrația s-a soldat cu "mai mulți morți și răniți".

Un purtător de cuvânt al spitalului de urgență din oraș a precizat că șase soldați afgani au fost aduși cu răni ușoare, pentru a primi îngrijiri medicale.

În același timp, surse din Poliție, citate de Al Jazeera, susțin că deflagrația s-a produs în urma unui atac sinucigaș.

"Ce știm de la surse din Poliție este că o persoană care conducea un automobil 'căptușit' cu explozibil s-a detonat, ținta fiind un convoi al armatei afgane, în apropiere de Ministerul Apărării. Martorii spun că atacul a fost urma de câteva focuri de armă. Poliția afgană crede că în clădirile din apropiere s-ar putea afla încă atacatori", a transmis reporterul Al Jazeera, Qais Azimy.


Deflagrația a avut loc în apropiere de Ambasada Statelor Unite ale Americii, un fum gros, negru, ridicându-se în aer, deasupra orașului, scrie Reuters. Alarmele Ambasadei au fost auzite sunând minute în șir, însă reprezentanții instituției au precizat ulterior că nu au fost afectați de acest incident.





Comentează știrea

UsfBYvFZ
2 decembrie 2016
GAlshykLf

mSGD3Z nqkyxiwqtxhv, [url=http://kmxvpdjowsie.com/]kmxvpdjowsie[/url], [link=http://qwhbucwlthru.com/]qwhbucwlthru[/link], http://kusddeoqctgn.com/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Aprilie 2016
Stire din Actual : Explozie puternică la Paris!
Pagina a fost generata in 0.7794 secunde