Explozie violentă la Ankara, soldată cu cinci morți și zece răniți

131
1
Explozie violentă la Ankara, soldată cu cinci morți și zece răniți - ankara-1455734771.jpg

Articole recomandate

Cel puțin cinci persoane au murit și zece au fost rănite într-o explozie violentă produsă miercuri seară, la trecerea unui vehicul militar, nu departe de sediul Statului Major al armatei turce de la Ankara, potrivit Reuters și AFP, care citează canalele de televiziune locale.


Deflagrația a vizat vehicule ale armatei în apropierea pieței centrale Kizilay, potrivit guvernatorului Ankarei, Mehmet Ali Kiliçlar. 


AFP a relatat că este vorba despre un atac cu mașină-capcană, în timp ce purtătorul de cuvânt al Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP, de guvernământ), Omet Celik, a postat pe Twitter că este un act terorist. 


Mai multe ambulanțe au fost trimise la locul deflagrației, unde un autobuz era cuprins de flăcări, conform canalului de televiziune CNN Turk, citat de DPA. Biroul premierului turc a declarat că poliția investighează incidentul.

Începând din luna iunie a anului trecut, în Turcia s-au înregistrat mai multe atacuri cu bombă, unele fiind revendicate de gruparea Statul Islamic, potrivit autorităților de la Ankara. 


Comentează știrea

ruslan
17 februarie 2016
Colaborare

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Decembrie 2015
Stire din Actual : Explozie pe aeroport! Cinci avioane avariate
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Explozie la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 0.4784 secunde