EXPLOZII ÎN SUEDIA! Traficanții sunt de vină?

126
EXPLOZII ÎN SUEDIA! Traficanții sunt de vină? - 111-1578921404.jpg

Articole recomandate

O explozie de origine necunoscută s-a produs în noaptea de duminică spre luni într-o clădire rezidențială din centrul capitalei suedeze Stockholm, fără să existe răniți, au anunțat luni autoritățile din Suedia, țară unde s-a înregistrat în ultimele luni un val de explozii criminale, transmite AFP, conform Agerpres. Mai multe mașini din proximitatea clădirii au fost de asemenea avariate în urma deflagrației produse în cartierul select Ostermalm.

Puțin timp mai târziu o altă explozie a avut loc în orașul Uppsala, la circa 70 de kilometri nord de Stockholm. Nu se știe deocamdată dacă există vreo legătură între cele două explozii.

Deși este considerată una din cele mai prospere țări ale lumii, Suedia se confruntă cu o creștere a decalajelor sociale, iar în marile orașe - și din ce în ce mai mult și în orașele mai mici - bandele adesea implicate în traficul cu droguri au confruntări sângeroase. Pe lângă incidentele armate care fac în fiecare an zeci de morți și răniți, grupările rivale folosesc mai recent și dispozitive explozive, grenade sau termosuri umplute cu substanțe explozive. În perioada ianuarie - octombrie 2019, geniștii suedezi au intervenit pentru 99 de explozii, număr dublu față de perioada similară a anului trecut, și pentru dezamorsarea a 76 de dispozitive explozive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
Stire din Actual : Atentat în capitala Somaliei: zeci de morți
Miercuri, 25 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Butelia cu gaz face încă victime
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Explozie puternică după o acumulare de gaze
Pagina a fost generata in 0.443 secunde