FACIAS va monitoriza timpii de așteptare în cazul apelurilor telefonice la cele mai importante instituții ale statului

140
FACIAS va monitoriza timpii de așteptare în cazul apelurilor telefonice la cele mai importante instituții ale statului - telefon-1646670732.jpg

Articole de la același autor

Timpii de așteptare la apelurile telefonice în cazul celor mai importante instituții ale statului va fi monitorizat de Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), în cadrul unui proiect ce se va derula pe parcursul a câteva luni.


"În practică, cei mai mulți dintre noi ne-am izbit de diverse probleme în momentul în care ne-am adresat telefonic unei instituții a statului, fiind uneori imposibil să obținem informațiile de care avem nevoie.

De exemplu, FACIAS a sunat de mai bine de 100 de ori la o instituție publică din București, fără ca apelurile noastre să primească vreun răspuns.

Potrivit Antena3.ro chiar dacă aceste instituții pun la dispoziție și alte mijloace de contact sau de informare, cum sunt cele online, există un număr important de persoane care fie nu au acces la acestea, fie nu știu să le folosească", transmite FACIAS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8639 secunde