"Fălci de crocodil", una dintre luptătoarele de temut ale ISIS, a rămas fără arma ei feroce: dinții

290

Articole recomandate

O femeie aflată în slujba grupării teroriste ISIS, cunoscută după porecla "fălci de crocodil", a rămas fără dantură după ce a fost atacată de un grup de necunoscuți, în locuința ei din orașul Hawija din nordul Irakului. 


Se presupune că atacul a fost un act de răzbunare, deoarece aceasta mușcase peste 200 de femei pe motiv că au încălcat "legile de supunere" față de grupare.


Individa activează în "divizia de femei" a Statului Islamic de circa trei ani, conform mass media irakiene, citate de Daily Mail, și era una dintre cele mai de temut luptătoare. 


Ea se ocupa cu mușcarea brutală a femeilor care nu ascultau codul moral al grupului. Peste 200 de femei au rămas cu membrele mutilate în urma confruntării cu aceasta. 


ISIS a pus stăpânire pe mai multe regiuni de lângă Kirkuk din 2014, executând zeci de civili și membri ai personalului de securitate.
Mii de oameni au fost forțați să-și părăsească locuințele. Forțele de securitate irakiene se concentrează în prezent asupra recuperării orașului Mosul, orașul în care ISIS și-a proclamat teritoriul ca fiind parte din "califat".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2732 secunde