FĂRĂ MILĂ! De Niro, nou atac la adresa președintelui

196
FĂRĂ MILĂ! De Niro, nou atac la adresa președintelui - 5d5459d0e38711e98bb08dc0c8c2d662-1577014035.jpg

Articole recomandate

Robert De Niro a lansat un nou atac la adresa președintelui American Donald Trump care a fost pus sub acuzare recent de Camera Reprezentanților. În primul său interviu podcast, actorul a spus că președintele ar trebui umilit pentru binele țării și ar dori să-l vadă cu o "pungă de rahat aruncată în fața", iar poza să facă înconjurul lumii, relatează Huffington Post, citat de HotNews.

Vorbind într-un interviu podcast cu regizorul Michael Moore, De Niro a spus că este mai "furios" ca oricând, criticându-i pe republicanii care îi iau apărarea lui Trump și afirmând că aceștia sunt dincolo de orice "rușine".

"Aș vrea să-l văd cu o pungă de rahat drept în față. Să i se arunce drept în față, iar poza să facă înconjurul lumii, iar asta ar fi cel mai umilitor lucru posibil. Trebuie să fie umilit. Trebuie să fie confruntat și umilit de oricine îi este opozant. De opozanții săi politici. Trebuie să îl confrunte și (...) să-l pună la respect", a comentat actorul.

De Niro a reafirmat că Trump va încerca să obțină un al treilea mandat prin încălcarea constituției, comentând că acesta nu va pleca de la putere pe cale pașnică.

"Obișnuiam să-l fac porc, dar porcii au demnitate. El nu are niciun fel de demnitate, este o rușine pentru rasa umană", a mai declarat actorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8677 secunde