Feerie incendiară de sărbători în parcul „Oleg Danovski”. Se deschide Târgul de Crăciun

1044

Articole de la același autor

Începând cu data de 30 noiembrie și până pe 25 decembrie, constănțenii vor avea parte de o sumedenie de surprize, toate reunite în cadrul Târgului de Crăciun, care va fi organizat în parcul „Oleg Danovski”. Atracția târgului va fi casa lui Moș Crăciun. Organizatorii vă promit o ediție a Târgului de Crăciun cum nu a mai fost niciodată la malul mării, de 2022 de ori mai luminoasă și animată.

În această perioadă veți avea posibilitatea de a simți cât de magică este experiența de a vă plimba printre căsuțele cu luminițe strălucitoare, în timp ce, pe fundal, vor răsuna cele mai cunoscute colinde. În aer va pluti aroma prăjiturilor de Crăciun, mirosul vinului fierbinte şi nu veți putea rezista în fața castanelor prăjite. Organizatorii susțin că parcul „Oleg Danovski” se va transforma în cel mai spectaculos parc festiv organizat vreodată la malul mării, cu o ambianță care i-ar putea încălzi sufletul chiar și lui Grinch.
 

Așadar, timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă. De când se va lăsa seara, luminile se vor aprinde, iar locul va deveni unul feeric: fațadele clădirilor vor fi înfrumusețate de sutele de decorațiuni, mirosurile de mirodenii vă vor transpune în copilărie, colindele vor răsuna mai tare ca oricând, iar bunătățile cu aromă de scorțișoară vă vor încălzi pe tot parcursul serii. Nu mai spunem de atelierele distractive și căsuța lui Moș Crăciun, care vor face deliciul copiilor. Potrivit Primăriei Constanța, pentru copii, parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu ieslea decorativă a naşterii Mântuitorului, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun. Pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților vă vor cuceri cu spectacole speciale, iar ansambluri de muzică vor concerta în serile de weekend.
 

Diversitatea va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi. În plus, atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în fiecare zi, în inima orașului. Și pentru că decembrie este luna cadourilor, veți avea posibilitatea de a le cumpăra celor dragi de aici, o mulțime de daruri, ornamente şi, de ce nu, să le duceți și lor acasă din bunătăţile care vă vor fi puse la dispoziție la Târgul de Crăciun. Ne referim la delicioasele coşuri cu delicatese, decoraţiuni şi aranjamente, dulciuri şi produse de patiserie tradiţională, mâncăruri tradiţionale. Desigur, nici cei mici nu sunt omiși. Pentru ei veți găsi în parcul „Oleg Danovski” o grămadă de jucărioare, care mai de care mai interesante, și multe alte suveniruri. Toate acestea sunt oferite de peste 40 de comercianți ai târgului. De asemenea, oaspeții se pot alege cu o amintire frumoasă, mergând cu prietenii sau familia la colţul foto tematic sau pot asculta în aer liber diferite concerte. Programul târgului va fi următorul: miercuri-vineri, între orele 16.00 - 23.00, iar in weekend porțile acestuia se vor deschide de la ora 12.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6193 secunde