Femeia care ar fi vrut să angajeze un asasin plătit pentru a-i ucide soțul a vrut să-și dea foc

1584
Femeia din Mangalia care căuta un asasin plătit pentru a-i ucide soțul a făcut o criză de nervi când a aflat că a fost reclamată la Poliție de cel cu care trăia de aproape 20 de ani.

Ea s-a dus în fața instituției din localitate cu intenția de a se autoincendia. Protestului ei i s-a alăturat și una dintre fiice, care a precizat că s-a săturat de violențele la care sunt supuse de tatăl ei. Elisabeta Calciuc, de 48 de ani, și fiica sa au fost calmate de oamenii legii care le-au condus acasă, în preajma locuinței lor instituindu-se o adevărată pază, care să intervină în caz că femeile s-ar fi răzgândit și ar recurge la gestul extrem. Mai mult, pentru a se liniști, ele au fost consiliate de un psiholog de la IPJ Constanța.
Pe de altă parte, cel care ar fi trebuit să moară la comanda nevestei, Mihai Calciuc, de 54 de ani, se află momentan internat în spital deoarece a făcut o criză de diabet când a aflat ce intenții avea consoarta.
El spune că a rămas mut când a aflat ce planuri diabolice avea cea cu care a făcut doi copii. Cât despre motivul pentru care nevasta sa și-ar fi dorit să-l vadă mort, bărbatul susține că probabil vrea să scape de el pentru a se cupla cu altul mai tânăr.
"Nu am prins-o niciodată cu altul, dar am bănuit-o tot timpul că mă înșeală" spune Mihai Calciuc.
Elisabeta Calciuc este cercetată de procurorii constănțeni după ce a încercat să convingă un muncitor, care efectuase câteva lucrări în curtea casei, să îi ucidă soțul, în schimbul a 50 de euro.
Potrivit anchetatorilor, ea i-a propus lui Gabriel Chircă ca, în schimbul unei sume de bani, să îi omoare soțul. El nu i-a dat inițial niciun răspuns femeii, dar a mers imediat la soțul ei, Mihai Calciuc, și i-a povestit planul nevestei.
Pentru că acesta nu a vrut să creadă, Chircă i-a telefonat femeii și a provocat-o la o discuție legată de modul în care urma să fie comisă crima, convorbirea fiind înregistrată cu un reportofon.
Cei doi nu au căzut de acord în privința banilor, bărbatul cerând 20 de milioane de lei vechi pentru a-l omorî pe Mihai Calciuc, iar femeia oferind doar 50 de euro.
Mihai Calciuc a dus la Poliție caseta cu înregistrarea convorbirii telefonice, iar oamenii legii au început o anchetă.
De partea cealaltă, Elisabeta Calciuc neagă toate acuzațiile aduse și spune că totul nu este decât o înscenare a soțului său, fost cadru militar, care acum este pensionat deoarece este bolnav psihic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5863 secunde