Femeie din România care locuia în condiții mizere a fost găsită moartă în Cipru

149
1
Femeie din România care locuia în condiții mizere a fost găsită moartă în Cipru - policelinedonotcrossbylestatisd3-1390553870.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 40 de ani din România a fost descoperită moartă în apartamentul său, după ce fiul său în vârstă de cinci ani a fost văzut strigând după ajutor, a anunțat poliția cipriotă, citată de site-ul cyprus-mail.com.


Potrivit raportului poliției, femeia a fost descoperită în apartamentul său din Larnaca. Decesul a fost înregistrat de un pompier, care a sosit fața locului la ora locală 08.15.


Departamentul de pompieri a fost sesizat de vecinii femeii, care l-au auzit pe fiul acesteia strigând după ajutor pe hol. Informațiile preliminare indică faptul că aceasta a murit din cauze naturale.


Femeia a trecut pe la Spitalul General din Larnaca la 14 ianuarie, când a fost diagnosticată cu un ulcer duodenal perforat. Conform raportului, ea a refuzat tratamentul ce i-a fost propus. De regulă, afecțiunea de care suferea este considerată o urgență ce necesită o intervenție chirurgicală. Cei doi locuiau în condiții improprii, într-un apartament ce semăna cu o groapă de gunoi, potrivit poliției. Din cauza mirosului, polițiștii au fost nevoiți să poarte măști de protecție la intrarea în apartament. Copilul a fost preluat de serviciile de asistență socială. Nu se cunosc detalii despre tatăl acestuia, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Silviu Adrian Ghera
27 ianuarie 2014
femeia de 40 ani moarta in cipru...

Salut, am citit anuntul publicat de redactia dumneavoastra si am ramas uimit de ceea ce sa intamplat. Imi poate spune cineva ce se intampla sau ce sa intamplat cu copilul decedatei? Sau daca il poate adopta legal si definitiv cineva? Va rog din suflet daca imi poate raspunde cineva la informatie... 0769777888

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Sport : A murit Carmen Marinescu
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Sport : O să ne lipsești, Nea Iancule!
Pagina a fost generata in 0.9726 secunde