Femeile protestează pe Twitter după ce un vicepremier le-a îndemnat să nu mai râdă în public

103
Femeile protestează pe Twitter după ce un vicepremier le-a îndemnat să nu mai râdă în public - turkeylaughterwomenscandal-1406727490.jpg

Articole recomandate

Sute de femei din Turcia au postat azi pe rețeaua de socializare Twitter fotografii în care râd, în semn de protest față de afirmațiile vicepremierului Bulent Arinc, care le-a recomandat femeilor să nu râdă în public, pentru a 'apăra valorile morale', relatează Reuters.


Melda Onur, deputată din partea principalei formațiuni de opoziție CHP, a subliniat pe Twitter că remarcile lui Arinc prezintă râsul drept un gest dezonorant și le expun pe femei la violență.


Bulent Arinc, care este unul din cofondatorii Partidului Justiție și Dezvoltare al premierului Recep Tayyip Erdogan, a afirmat zilele trecute cu prilejul sărbătorii Eid al-Fitr, care marchează sfârșitul Ramadanului (postul musulman), că femeile 'trebuie să dea dovadă de decență'. 'O femeie nu trebuie să râdă în fața tuturor și nu trebuie să incite prin comportamentul ei. Trebuie să-și apere onoarea', a spus vicepremierul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6182 secunde